Imagesofa

Det siger vores gæster

“Hotel Oesterport is highly recommended. It is very modern and has a great location. I really enjoyed the lounge area. It faces the street with big windows and makes you feel part of Copenhagen life outside. Rooms are nice and clean and have everything you need. Bathrooms are great as well. I stayed there for a longer duration, and really appreciated the location. Very central, very close to everything and right across one of the largest train stations in Copenhagen with both regional trains and the Metro. Of course the best way to get around Copenhagen is by bike, and they have really nice hotel bikes you can rent as well. The staff is friendly, and this made me feel very much at home.”

“After four weeks in your hotel, I would like to say that I am very satisfied with my stay. It is therefore with pleasure that I am sending these short comments: Fine hotel, located in an ideal area for business as well as for tourist activities. The rooms are very comfortable. The staff is professional, welcoming and very helpfull. Very good breakfast. Calm and relaxed atmosphere. To be recommended.” My name can be mentionned. Best regards. Pierre Pinchart

Endnu en anmeldelse fra vores gæst - den kan ligge under corporate, da han er “kontor” gæst : Hej, allerbedste Rikke. Her under er min anbefaling. “Gennem mere end 2 år har jeg brugt Hotel Østerport som en del af mit faste ‘kontor’ og jeg har flere gange brugt konferencefaciliteterne.” Jeg har også haft flere af mine kunder boende. Jeg - og mine kunder - sætter meget stor pris på personalets venlighed og opmærksomhed, hvor jeg hver eneste gang bliver mødt med et stort smil. Atmosfæren er rigtig rar og nærmest hjemlig, og jeg føler mig næsten som en del af en lille familie. Jeg kan, på det varmeste, anbefale Hotel Østerport. Med venlig hilsen Niels Moestrup Konsulent og Coach.” www.andtalk.dk

Anmeldelse❤️ “Dejlig service man altid får på hotellet af det hjælpsomme personale. Flotte rene værelser og fantastiske senge at sove i. Altid mit førstevalg af hotel når jeg er i København. Fra Ditte”

“Den dejlige beliggenhed i mit farvoritområde af København. Gå-afstand til det smukke Kongens Nytorv og en fantastisk oplevelse på det Kongelige Teater, blev understreget af endnu en dejlig oplevelse på Hotel Østerport. Fra Hanne Lerche”

Pakkeløsninger. Vi skal have tre pakker, som vi ønsker at fremhæve på forsiden. Det skal også være pakker, som ikke er sæsonpræget - altså pakker i tilbyder året rundt.

Gå på opdagelse i København. Book dit værelse i dag.